Energiestraat 23a 7442 DA Nijverdal

Hemar: specialist in duurzame kozijnen

Dit jaar bestaat Hemar 15 jaar. In die jaren zijn ze uitgegroeid tot een bedrijf gespecialiseerd in het maken van kozijnen, ramen, deuren en trappen op maat. Precies zoals de klant het wenst. Daarnaast zijn ze ook het juiste adres voor dakkapellen en speciale houtbewerkingen.

In 2002 richtte Martin Koers en Henk Schippers vanuit hun ervaring als houtspecialist het bedrijf Hemar Kozijnen op. Anno 2017 is Hemar een bedrijf dat zich met name richt op zowel houten als energiezuinige kozijnen. ,,We kregen steeds meer vraag naar onderhoudsarme en duurzame energiezuinige kozijnen," vertelt Martin. ,,Daarop zijn wij gaan zoeken wat hierin het beste aanbod is voor onze klanten. Kwaliteit staat bij ons voorop." Die zoektocht heeft geresulteerd in een groot assortiment aan kozijnen van Kunststof, van Kunststof/Aluminium, van Hout/Aluminium en kozijnen van Thermische onderbroken Aluminium. Deze onderhoudsarme en energiezuinige kozijnen, vallen binnen het bedrijf onder Hekonorm, kijk hiervoor ook eens op de website www.hekonorm.nl. De kozijnen zijn van het merk Lokve en Gayko kwaliteits kozijnen uit Kroatie en Duitsland welke bekend staan om hun degelijke, duurzame producten welke ook toepasbaar zijn in de passiefbouw. Ze zijn volledig gecertificeerd volgens de huidige normen. (KOMO, Politie keurmerk veilig wonen, SKG, CE). ,,Wij nodigen iedereen uit in onze showroom. Hier hebben we een speciale inbraakhoek waar mensen zelf de kozijnen kunnen testen tegen inbraak en op kwaliteit."

Maatwerk
De keuze tussen hout, aluminium of een combinatie is afhankelijk wat voor de klant het belangrijkste is. Kies je voor een echte warme uitstraling, dan is massief hout een goede optie. Ga je echter voor onderhoudsarme kozijnen, dan is kunststof of een combinatie van hout/aluminium een goede keuze. Hemar levert en maakt zelf maatwerk in hout, precies zoals je het als klant graag wilt hebben. ,,Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak en vertalen de wens van de klant naar de beste oplossing voor zijn woning. Onze houten kozijnen maken wij vervolgens geheel op maat in onze eigen werkplaats in Nijverdal. Hier werken vakmensen met jarenlange ervaring in houtbewerking." Martin en Henk werken voor zowel de zakelijke markt, denk aan zelfstandige klussers, timmerbedrijven en schildersbedrijven als particulieren.

Online bestellen
Sinds kort is de webshop Hemar-hout.nl online. Via deze site kan een raam eenvoudig op maat besteld worden. Meer informatie? Bel 0548 620 040 of kijk op www.hemar-hout.nl